úterý 23. června 2009

Nové druhy hraček

malé panenky do domečku - rodinka
V minulých dnech byly v internetovém obchodě na adrese www.1hracky.cz přepracovány kategorie a hračky byly přesunuty do nově vytvořených kategorií. Zároveň byl celý vzhled předělán. Hlavním cílem bylo zpřehlednění a lepší orientace.

Nově vznikly i stránky, ze kterých se lze o hračkách dozvědět i něco víc. Dneska si něco povíme o hračkářství popisovaném na stránce věnované hračkám obecně. Můžete se zde dozvědět něco málo o hračkách jako jsou panenky pro holčičky nebo autíčka i různá puzzle. Dále si můžete přečíst něco o tom, jaké může být dělení hraček, případně podle čeho hračky vybírat, na co se máte soustředit a na co při výběru hraček nezapomenout.

V neposlední řadě se zde můžete dočíst i o materiálech, ze kterých se hračky jako jsou právě panenky nebo autíčka vyráběny a jaké jsou i v dnešní době hračky ze dřeva. Co by zřejmě stálo za rozepsání jsou v dnešní době tolik populární puzzle a různé podobné skládanky a stavebnice.

Závěr je věnován využití hraček a zmínce o okrajových skupinách jako jsou hračky na zahradu (houpačky apod.) Zajímá-li Vás vlastní článek .
Share/Save/Bookmark