sobota 11. července 2009

Celé Česko čte dětem

Tento titulek už jste pravděpodobně zahlédli, ale zkusili už jste se zamyslet, co tato chválihodná snaha znamená pro vzdělanost celého národa. Kladný vztah ke knížkám si člověk buď vytvoří a nebo ne. Na první pohled to není žádná tragedie "nečíst", vždyť informace lze získat i jiným způsobem:

  • televize

  • rozhlas

  • internet


a mnoho dalších. Problém je v tom, že všechna tato média dodávají informaci již předzpracovanou a člověka moc nenutí k představivosti. S knížkami je to jiné. "Každý jen tu svou má za jedinou" - každému se líbí jiné knihy, ale podstata zůstává stejná. Čtením si člověk ohromně rozšiřuje obzory svého vlastního vnímání a cítění. Dáte taky svým dětem do života tento v pravdě královský dar?
Celé Česko čte dětem

čtvrtek 9. července 2009

Přehled všech kategorií

Přehled všech kategorií, které můžete v internetovém obchodě s hračkami na adrese www.1hracky.cz nalézt:

Kategorie: Pro kluky

V kategorii Hračky pro kluky jsou zařazeny hračky, které svým zaměřením asi nejvíce osloví malé pány. Jedná se o například o autíčka a autodráhy nebo vláčky a vláčkodráhy. Samozřejmě to neznamená, že si zde nemohou vybrat malé slečny.
dřevěná autodráha pro kluky

Velmi specificky klučičí hračkou, kterou v této kategorii naleznete je Nářadí pro malé kluky řemeslníky, jedná se o zmenšeninu opravdového nářadí, používaného k nejrůznějším údržbářským pracem a kluci konečně budou moci tatínkovi pomáhat aniž by je ohrožoval skutečný ostrý vrták, šroubovák nebo pilka. Také kladivem z této hrací sady se jim maminčinu kuchyň podaří rozbít podstatně nesnadněji.

Zde můžete najít přehled všech kategorií.

Share/Save/Bookmark